+36 1 290 4716 susanna@naturexpert.hu

Kedvezményes nyaralások!

HappyCamp családi nyaralások Európa legszebb 4 csillagos kempingjeiben!

AquaCamp kis – és középméretű kempingjeink a Balatonnál, Olaszországban – Grado közelében a tengerparton -, valamint a horvát tengerpart csodálatos helyszínein várja Önöket.

Happy Camp

Nyaraljon Európa és Olaszország legjobb kempingjeiben!

Nézze meg kiemelt ajánlatainkat!

Aqua Camp

Amennyiben a családi nyaralását a természettel szoros közelségben szeretné eltölteni, ugyanakkor nem kíván lemondani a maximális kényelmi szolgáltatásokról sem – ajánljuk figyelmébe az Aqua Camp mobilházait.

Mi is az a Mobilház?

A Mobilház valójában egy könnyűszerkezetes apartman, 24 és 32 m2-es változata létezik. A kisebbek 6 személy részére adnak szállást, a nagyobbakban már 7 fő tud kényelmesen nyaralni.

Pontosan úgy néz ki belülről, mint egy téglából épített apartman: fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel, konyha 4 rózsás gáztűzhellyel, hűtőszekrénnyel és a főzéshez szükséges összes edényzettel és felszereléssel. Van egy franciaágyas hálószoba és egy “gyerekszoba”, ahol további 3 fekhelyet találunk. A 6. fő részére a nappaliban tudunk ágyat kialakítani az ülőgarnitúra átalakításával.

A legtöbb házunkat légkondicionáló berendezéssel szereltük fel, hogy még a legnagyobb nyári melegben is megfelelő pihenés várja önöket a Mobil Házban.

A kempingek, ahol a nyaralási lehetőségeinket kínáljuk, igazi földi paradicsomok: a 4 csillag valóban magas színvonalat garantál. Minden kempingben medence világot találunk, nem ritka a 4-6 medence sem egy kempingen belül. Csúszdák, lagúnák, vízesések, Jacuzzi, sodrófolyosók.

Természetesen a kempingek közül szinte mindegyik közvetlen tenger, – vagy tóparti elhelyezkedésű, így aki nem akar a medencékben fürdeni, élvezheti a természetes víz hűsítő habjait.

Akik gyerekekkel érkeznek, szintén nem fognak csalódni: a legkisebbektől a nagyobbakig minden korosztályt animáció, sportprogramok, kézműves foglalkozások, és sportprogramok sokasága várja a teljes szezonban.

Reméljük, hogy sikerült felkelteni az érdeklődését!

Kérje ingyenes katalógusunkat, amelyben részletes információt talál kempingjeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatosan.

Hívjon minket, nyaraljon 4 csillagos helyeken, 3 csillagos árakon !

Utazzon velünk!

3 + 12 =

Itt talál meg minket!

H-1185 Budapest,
Rozsnyó u. 100.

Hívjon!

+36 1 290 4716

mobil: +36 30 700 1301

Írjon nekünk!